torsdag 28 maj 2009

Puhhh...

Igår var jag på möte på korttidshemmet (LSS) som dottern är på ibland.
De hade några saker de behövde ta upp… Min lilla dotter väljer ut vilken personal som ska vara med henne och när det inte passar längre så försöker hon byta ut till någon annan, och så håller hon på. Får hon en tillsägelse av någon så är den personen ”förbrukad” och hon blir rasande när hon inte får som hon vill. (Såklart!) Men nu har vi planerat och ska köra på igen. Får lite dåligt samvete av att lämna bort henne men hon har det så kul där. De hittar verkligen på roliga saker med barnen och nu i helgen ska de åka på en båtutflykt i skärgården. Dotterns ”hangup” är bara att hon inte vill sova där, men när hon väl är där så går det ganska bra. Det känns ju lite tufft att tvinga henne…
Men vad gör man??? ”Kortis” kan jag varmt rekommendera till alla som fått den möjligheten. Jag är verkligen chockad över den höga kvalitén. De åker och badar, går på Skansen, åker skidor, åker båt, går på museum, har pick-nick, åker till stall och gårdar där barnen får rida och klappa djur. Riktigt bra!

1 kommentar:

  1. Vilket superbra kortids din dotter har! Man blir så glad när man får höra att det finns ställen som bryr sig om våra speciella barn. Som tar med dem på utflykter istället för att bara "förvara". :-)

    Kram!

    SvaraRadera