onsdag 10 juni 2009

The only way is up

Japp, jag är riktigt risig... Feber, hostar och ont i kroppen. Uhhh!
Och vi som snart ska åka på semester... Har varit hemma från jobbet i två dagar och bara vilat mig så nu tror jag att det är på väg att vända. Min dotter har verkligen utnyttjad situationen och inte alls varit trevlig.
Nu ska jag sova lite till och när jag vaknar är jag frisk!
Sim sa la bim!


Jag ser att jag fått nya läsare, trevligt!
Lämna gärna en kommentar...

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Hoppas verkligen att du kryar på dig innan det är dags för semestern. Vi ska snart åka iväg på en resa vi också och nu har min galla börjat krångla. Så jäkla typiskt!

    Ikväll är det skolavslutning utomhus och såklart regnar det. Bus fick en överdos av regn igår så han var inte på det bästa humöret idag när han insåg att vädret inte blivit bättre.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Titti Wennerberg Åkesson11 juni, 2009

    Hejsan Sandra!
    Jepp jag såg att du bloggar- skönt att kunna skriva av sig ibland. Hoppas att du repar dig snart, finns inget värre än att åka på semester sjuk. Din syster var med i HD nyligen-super fin bild på dom - hälsa och gratulera.
    Hoppas din dag snart blir bättre. //Titti

    SvaraRadera
  3. anbam:
    Usch, har opererat bort min galla. Vet precis vilket helvete det där är. Och aldrig kan det komma när man "ändå inte hade något bättre för sig" om nu sånna stunder finns...
    Som sagt Murphy´s Law...
    Kram

    Titti:
    Va kul att du kikar in i min lilla värld! Ja, dom var så fina när de gifte sig... Jag ska hälsa! Och tack för din tanke. Nu ska det nog bli bra, några dagar kvar tills vi åker så jag hinner nog bli frisk.
    Kram

    SvaraRadera